Per 01-01-2018 hebben wij weer een nieuwe website. Er wordt nog hard aan gewerkt en er zal zodoende weer regelmatig nieuwe informatie verstrekt worden. Voor nu zijn we bezig om de gebruikte rammen voor het seizoen 2017/2018 bij te werken.


Vandaag 17-02-2018 de eerste lammeren geboren. We gaan van start. De ooien lijken momenteel erg vitaal en fit. Zie voor een foto onder tabblad ooien.

Fokkersdag 30 september

 

Op zaterdag 30 september heeft de fokkersdag bij ons, Jan en Hermien Plas, te Weerdinge plaatsgevonden. De foktechnische commissie had een interessant programma opgezet en er was een boeiende spreker uitgenodigd. Deze spreker was de nieuwe inspecteur van het NSFO Johan Knaap.

 

’s Morgens omstreeks 10 uur kwamen de deelnemers aan en zijn we gestart met koffie en koek. In totaal waren we ongeveer met 25 personen. Nadat iedereen kennis met elkaar had gemaakt, heb ik een presentatie van ons bedrijf en onze bedrijfsopzet gegeven.

 

Meer informatie hierover staat op deze website: https://swifter.nl/fokkersdag-30-september/

 

Bedrijfsreportage

 

 

Een bedrijfsreportage van onze Swifters door Boerderij.nl.

 

Meer informatie hierover staat op deze website: https://www.boerderij.nl/Rundveehouderij/foto-video/2015/3/Jonge-Swifters-klaar-voor-het-voorjaar-1736662W/